Saragosoje, Ispanijoje, garsios architektės Zaha Hadid kartu su „Ove Arup Engineers“ specialiai parodai sukurtas paviljonas ant pėsčiųjų tilto per Ebro upę, puikiai iliustravo „Vandens ir darnios plėtros“  temą. 275 m ilgio, dviejų aukštų, keturių dalių, panašių į gladiolės lapus, pastatas tapo įėjimu į trijų dalių erdvę. Išorinei paviljono apdailai buvo panaudotas austrų bendrovės „Rieder“ stiklo pluošto audiniu armuotas betonas fibreC – natūrali, ekologiška medžiaga. 

Erdvė yra viena iš pagrindinių projekto idėjų. Kiekvienoje pastato zonoje yra skirtinga erdvė. Ji varijuoja nuo visiškai uždaros, leidžiančios susitelkti ties tuo, kas vyksta viduje, iki atviros, turinčios ryšį su Ebro upe.

Dizaine įkūnytas ir tradicinis tilto aspektas, – atvirumas aplinkai, metalinė konstrukcija, aplinkos vaizdai.

Išorinis pastato dangos paviršius sudarytas iš dviejų elementų: apatinio, kurį sudaro metalinės plokštės, ir viršutinio – sutvirtinto stiklu betono (GRC) plokščių, kurios, priklausomai nuo apšvietimo, gali būti baltos ar pilkos spalvos atspalvių.

Apatinė dalis yra laisvos geometrijos, kurią leidžia sudedamųjų medžiagų lankstumas. Viršutinio sluoksnio linkis sudalytas į 26,5 tūkst. vienodų stačiakampių plokščių. Vidinis tilto paviršius sudarytas iš glotnių pusiau blizgių tinko plokščių, padengtų keliais sluoksniais žvilgančios poliuretano dervos.